Για Επιχειρήσεις
Για Ιδιώτες
En Gr
+30 26610 35544 info@fotinatos.gr
Καριέρα

Συνεργασία

Αναζητούμε άτομα που να έχουν διάθεση να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Απαραίτητα προσόντα είναι η κατοχή συναφούς τίτλου σπουδών καθώς και η ύπαρξη συλλογικού πνεύματος  αφού η κουλτούρα λειτουργίας μας βασίζεται στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος μέσα από την ομαδική συνεργασία.

Δείτε τις θέσεις εργασίας

Θέσεις Εργασίας

Προϊστάμενος Λογιστηρίου

Στα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης περιλαμβάνεται ο συντονισμός και η καθοδήγηση του τμήματος λογιστικής επιχειρήσεων. Ειδικότερα, η παρακολούθηση των εργασιών του τμήματος και η επίβλεψη για την ορθή λειτουργία του λογιστικού κυκλώματος, ώστε να επιτυγχάνεται η ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των επιχειρήσεων και η ολοκλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε Περισσότερα

Βοηθός Λογιστή

Στα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης περιλαμβάνεται η υποστήριξη του έργου των λογιστών του γραφείου, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσει τις βασικές και συνήθεις εργασίες του λογιστικού κυκλώματος. 

Δείτε Περισσότερα

Υπεύθυνος Μισθοδοσίας

Στα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης περιλαμβάνεται η ενασχόληση με την παροχή υψηλών λογιστικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και η τήρηση των λογιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων (παρακολούθηση των απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων των πελατών, υπολογισμός και υποβολή δηλώσεων και λοιπών υποχρεώσεων, δημοσίευση οικονομικών καταστάσεων). Παράλληλα ο λογιστής θα έχει την ευθύνη του συντονισμού των βοηθών λογιστή του γραφείου για την έγκαιρη και ορθή λειτουργία του
λογιστικού κυκλώματος.

Δείτε Περισσότερα

Αποστολή Βιογραφικού

Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και ανεβάστε το βιογραφικό σας.

Φόρμα Αποστολής Βιογραφικού