Για Επιχειρήσεις
Για Ιδιώτες
+30 26610 35544 info@fotinatos.gr
Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία

Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η κάλυψη των απαιτήσεων και η απόλυτη εξυπηρέτηση μιας σύγχρονης οικονομικής μονάδας. Η πληθώρα των αποτελεσματικών υπηρεσιών μας, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία εμάς και των συνεργατών μας, παρέχουν σε εσάς ότι χρειάζεστε για να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε μια κερδοφόρα και ηγετική εταιρεία. Η καθημερινή επαφή μας με τον πελάτη, καθώς και η επιθυμία μας για πρόοδο και ανάπτυξη, καθιστά το γραφείο μας, ένα από τα κορυφαία, αυτή τη στιγμή, στο χώρο των χρηματοοικονομικών.

Η φιλοσοφία μας

Όραμα

Να βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη και να γινόμαστε συνεργάτες στην ανάπτυξη της επιχείρησης του προσφέροντας λύσεις στις ανάγκες του και κτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την ηθική του αντιμετώπιση. Να παρέχουμε με πάθος υπηρεσίες με αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα της εργασίας μας και με τρόπο τέτοιο ώστε να συμβάλλουμε στην καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων μας. Να βελτιώνουμε διαρκώς τη λειτουργία μας υιοθετώντας ριζοσπαστικά καινοτόμες λύσεις. Να δημιουργούμε ιδανικές συνθήκες εργασίας τέτοιες, ώστε οι εργαζόμενοι στην εταιρία μας να εργάζονται με χαμόγελο και να συμβάλουμε με την εκπαίδευση και την ανταποδοτικότητα μας, στην εξέλιξη και τη πρόοδο τους τόσο επαγγελματικά και όσο και προσωπικά. Να είμαστε κοινωνικά ευαίσθητοι με το να προάγουμε ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, με διακριτικότητα και σεβασμό στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη

Αποστολή

Η παροχή λογιστικών υπηρεσιών πέρα από τα στενά όρια της φορολογικής υποστήριξης. Βασιζόμενοι στο τρίπτυχο λογιστική – φορολογία - κοστολόγηση να παρέχουμε στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πληροφόρηση και συμβουλευτική ηγετικών επιχειρήσεων.

Πολιτική Ποιότητας

Το λογιστικό γραφείο “ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΣ Ε.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ” έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015. Το σύστημα αποσκοπεί στην συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της εταιρείας, προσφέροντας λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με τη δραστηριότητά μας συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας και στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των ενδιαφερόμενων μερών του συστήματος.

Διατηρούμε μακρόχρονες και αποτελεσματικές συνεργασίες με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Οι συνεργασίες αυτές βασίζονται στην εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος και ισχυροποιούνται από τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζουμε αφορά στο σύνολο των λειτουργιών της εταιρείας. Γίνονται τακτικές αξιολογήσεις, ώστε να εξασφαλίζουμε τη συνεχή βελτίωσή του, όπως και τη συνεχή βελτίωση των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Δεσμευόμαστε στην τήρηση της τρέχουσας νομοθεσίας σχετικής με την δραστηριότητά μας. Αντίστοιχα, λαμβάνουμε δέσμευση για την παροχή των απαραίτητων πόρων της εταιρείας, για την επίτευξη των στόχων μας και την αποτελεσματική λειτουργία των ανωτέρω συστημάτων.

Σε ετήσια βάση ορίζουμε συγκεκριμένους στόχους ποιότητας. Αυτοί κοινοποιούνται προς όλους τους εργαζόμενους, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχεται ο βαθμός επίτευξής τους.

Δείτε το PDF

Η Ομάδα

Ευάγγελος Φωτεινάτος

Founder
Όλγα Φωτεινάτου
Co - Founder Εσωτερικό: 70
Γεράσιμος Φωτεινάτος
Managing Director Εσωτερικό: 80
Ελευθερία Κολιοδέδε
Client Support & Administrative Assistant Εσωτερικό: 72
Γκέρτα Γκιώνη
Supervisor Accountant Εσωτερικό: 83
Σπυριδούλα Σπίνουλα
Senior Accountant Εσωτερικό: 51
Πέτρος Βαρότσης
Senior Accountant Εσωτερικό: 56
Αθανάσιος Σκευούλης
Senior Accountant Εσωτερικό: 53
Μαργαρίτα Στογιάννου
Data Analyst Εσωτερικό: 61
Σπύρος Βέργης
IT Manager
Γεώργιος Προμπονάς
Junior Accountant Εσωτερικό: 71
Ιωάννα Μαρία Φλίγκου
Key Accountant Manager Εσωτερικό: 81
Βίκυ Μέξα
Accountant Εσωτερικό: 55
Κωνσταντίνος Παναγόπουλος
IT
Μελίνα Μπάκολη
Εσωτερικό: 60
Παναγιώτα Κλίτσα
Junior Accountant Εσωτερικό: 74
Σπυριδούλα Λευκιμμιάτη
Junior Accountant Εσωτερικό: 58
Σπυριδούλα Παγιάτη
Junior Accountant Εσωτερικό: 75
Ναταλία Μελίδη
Junior Accountant Εσωτερικό: 54
Σπυριδούλα Χειμαριού
Junior Accountant Εσωτερικό: 52
Νίκος Καποδίστριας
Junior Accountant Εσωτερικό: 40
Παναγιώτης Τσαρούχας
Junior Accountant Εσωτερικό: 57
Άντζελα Ραμολλάρι
Client Support Εσωτερικό: 72
Δημήτρης Λέισος
Junior Accountant Εσωτερικό: 45