Σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν συμβουλευτικές εταιρείες, λογιστικά γραφεία, οικονομικές διευθύνσεις και λογιστήρια επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα με στόχο να φέρει στο προσκήνιο τις καλύτερες πρακτικές στη Λογιστική επιστήμη, το γραφείο μας διακρίθηκε κατακτώντας 2 βραβεία.

Gold Award: Καλύτερο Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο στα Ιόνια Νησιά

 

Στην κατηγόρια Περιφερειακά Λογιστικά Γραφεία αναδειχθήκαμε νικητές & αποσπάσαμε το Gold Award ως η Κορυφαία Λογιστική Εταιρία στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβευτήκαμε για το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η επιθυμίας μας για συνεχή πρόοδο και εξέλιξη έχει καταστήσει το γραφείο μας ως το κορυφαίο στην περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.

 

Silver Award: Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών

 

Στην κατηγορία «Βέλτιστες Πρακτικές» βραβευτήκαμε με το Silver Award για την Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών. Η πανελλήνια αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης πορείας μας με έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η αναφορά στο όραμα του γραφείου να καταστούμε συνεργάτες των πελατών μας.

 

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας και την επιλογή. Μαζί σας γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι, ώστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε υψηλής αξίας οικονομικές υπηρεσίες.